Складов софтуер или складова програма

2014-03-02 13:34:56

Поради зачестилите въпроси от наши клиенти, се налага да направим малко уточнение относно терминологията, за търговските софтуери.

                Става въпрос, за това по какъв начин се наричат те, или пък се рекламират, в различните региони на страната или в различните свери на бизнес.

                Срещаме термините: Складов софтуер, складова програма,  софтуер за магазини, софтуер за ресторанти, софтуер за хотели, POS работно място, POS софтуер, и други. Трябва да знаем, че всичко това означава почти едно и също. Всяка програма, която следи за складова наличност и организира продажби, може да бъде наречена с всичките тези имена. Това е въпрос на терминология и предпочитания.

                Нашият CITY Software също може да бъде наречен с всичките тези имена. Независимо от терминологията, той може да следи складовата наличност, което не изключва всичките му други функции и да организира едно или няколко работни места в ресторанти, магазини, ателиета, хотели, обекти за наеми, услуги и много други.

                Поради тази причина не се отказвайте да се допитате за повече информация на нашите телефони или в офисите ни в Пловдив и Бургас

                            Складов Софтуер Пловдив                                     Складов Софтуер Бургас

                            GSM: 0884 36 36 73                                                   GSM: 0886 41 36 46