За нас

      

Складовият софтуер CITY Software се разработва от 2003 година и  успешно се налага на пазара в търговски обекти, заведения, хотели, магазини и др.

Развиваме го по изисквания на нашите клиенти и с непосредствена комуникация  с тях, спрямо индивидуалните им нужди. С цел да улесним клиентите си, фирмата е разработила складовия софтуер с функции, които са необходими за цялостната работа на един търговски обект и в същото време са приятни и леки като изпълнение.

Софтуерният продукт CITY Software успешно автоматизира всички дейности, свързани с покупко-продажбите на стоки и услуги, следенето и контрола на стоки, документи и финансови средства, както и управлението на фискални устройства и друга периферия. Програмният продукт CITY е създаден, за да предложи модерно решение за оптимизация на бизнес дейността, улеснен контрол над персонала и повишаване ефективността на управленските процеси в съвременната фирма. CITY е успешно софтуерно решение за водене на първично счетоводство и обработка и контрол на данните за персонала и фирмата.

От 18.02.2019 г. CITY Software V-10 е  СУПТО включено в списъка на НАП - по наредба Н-18 с номер 25 / 18.02.2019 г.

 

Фирмата ни е специализирана в изграждането и поддържането на цялостни POS системи, подходящи за магазини, складове, супермаркети, големи и малки обекти за продажба на хранителни, нехранителни стоки и услуги, ресторанти, кафенета, пицарии, бирарии, барове, заведения за бързо хранене, автомивки, гаражи, паркинги, обекти, предлагащи стоки със сериен номер, изискващи гаранционни карти, сервизи, златарски и бижутерски магазини и ателиета, както и много други обекти.

Фирмата е лицензиран фискален център на "Дейзи Технолоджи" и сервиз на всички фискални устройства лицензирани в България.