Контакти

гр.София бул.Евл. и Хр. Георгиеви 31
GSM: 0884 65 30 13
e-mail: sofia@tek.bg
Вижте на карта

 

гр.Пловдив бул.Руски 77 
тел. 032/65 39 34  
GSM: 0884 36 36 73
e-mail: plovdiv@tek.bg
Вижте на карта

 

гр.Пловдив бул.Източен 46
тел. 032/62 22 25  
GSM: 0884 36 36 74
e-mail: plovdiv_izt@tek.bg
Вижте на карта

 

гр.Бургас бул.Булаир 20A
тел. 056/95 03 02   
GSM: 0886 41 36 46
e-mail: burgas@tek.bg
Вижте на карта

 

гр.Раковски ул.Христо Ботев 25
GSM: 0885 03 27 20

e-mail: rakovski@tek.bg
Вижте на карта

 

гр.Девин ул.Велико Търново 8
GSM: 0878 47 53 93
GSM: 0882 39 09 36
e-mail: devin@tek.bg
Вижте на карта

 

гр.Доспат с.Късак - Център
GSM: 0894 48 78 80
e-mail: 
Вижте на карта

Собственност на:

"ТЕК ЕЛЕКТРОНИКС 2011" ЕООД

office@citysoftbg.com

+359 887 28 12 32

Име *: 
Телефон *: 
Е-майл *: 
Вашето запитване *: