Складов, търговски софтуер, фискална система или ПОС система

2020-11-20 16:49:27

 City Software е складов софтуер, съобразен с изискванията на нашите клиенти.  Подходящ е за всякакъв тип заведения, магазини, офиси и др. Лесен за употреба,интуитивен и изчистен – това е  търговския софтуер за Вашия бизнес.

Търговският софтуер City е гъвкава система за управление на стоковите наличности и парични потоци на фирмите. Програмата позволява да бъдат контролирани всички процеси, свързани с управлението на Вашият бизнес. Можете да правите подробни справки и отчети, да  извършвате наблюдение върху дейността на персонала,  чрез регистрирането на всяко действие и операция, извършени от него.

Складовият софтуер обхваща всички процеси – управление на стоковите наличности (доставки, продажби, фактуриране), задаване нива на достъп за всеки потребител, богат набор от  справки, работа в реално време, рецепти, Touch Screen - оптимизиран интерфейс с бърза селекция на напитки и ястия, чрез визуализация на картинки; различни начини на плащанe, задаване на отстъпки, разделяне и обединяване на сметки, рабора с 9% ДДС, визуализация на поръчките в кухнята и много други.

City Software се предлага в няколко версии, в зависмост от Вашите изисквания:

  • City Software Ver.10 - СУПТО, регистрирано и одобрено от НАП, включващо всички изисквания от Наредба Н-18;
  • City Software Ver.20  - най – новата версия на складовия софртуер, която не е регистрирано СУПТО;
  • City Free – безплатен софтуер за издаване на фактури.

 

За повече информация може да посетите нашите офиси или да ни намерите на посочените телефони: City Software