Уеб базиран

City web е разновидност на програмният продукт CITY, който позволява да се свърже уеб базиран модул за управление неограничен брой преносими или джобни компютри. Могат да се използват и всички видове смарт телефони. По този начин се организират мобилни работни станции, които могат да се използват за работа на сервитьорките в заведения  за обществено хранене и за всички видове дилъри с непостоянни работни места. Когато се използват мобилни устройства от рода на таблети, смартфони, покет РС или други в рамките на определен обект (например – заведение) се използва вътрешната Wi-Fi мрежа на обекта.В случаите, в които се налага работа на изнесени места (разносна търговия и други) е разумно да се изпозват таблети или смартфони с GSM карти. По този начин се използва мобилния интернет на GSM операторите. Предимството е, че всичко се извършва в реално време.

City web в заведенията, дава възможност да се вземат заявките от клиента и едновременно с това да се изпълняват в кухнята и бара, с цел по бързо обслужване.

 City web в разносната търговия позволява на дилърите, в реално време да правят справки за своите клиенти, както и да създават нови складови движения, които се отразяват в реално време в базата данни. Това води до много удобства за администрирането и управлението на една по-голяма фирма.

CITY WEB Не е включен в списъка на СУПТО. Поради това, използването му е възможно до края на септември 2019 г. Планувано е разработването му и включването му в списъка на СУПТО на НАП, в най-кратки срокове.